GENEL ÖZELLİKLER
• 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir.
• 30- 90 °C digital termostat kontrollüdür.
• 2 adet frenli, 2 adet frensiz tekerleklidir.
• Gövde ve kapı çift cidarlı poliüretan izolasyonludur.
• Tabandaki ısıtmalı havuz sayesinde nemlendirme özelliğine sahiptir.
• (GN 2/1 65 mm x 36 adet)küvet kapasitelidir.
• Darbelere karşı köşe lastiği kullanılmaktadır
MODEL | HBA-36 | |
Çalışma aralığı ( Sıcak) | °C | +30°C / +90°C |
Kapasite | GN2/1 - 65 mm x 36 adet | |
Güç | kW | 3,1 |
Çalışma Gerilimi | V / Hz | 230 / 50 1 N |
Dış ölçüler ( G x D x Y ) | mm | 1380 x 880 x 1670 |
İç Gövde | AISI-304 krom | |
Dış Yüzey | AISI-304 krom | |
Dijital Termostat Kontrolü | Var | |
Yalıtım Maddesi | Poliüretan | |
Ağırlık | Kg | 205 |
Nemlendirme | Var | |
Sökülebilir Raflar | Var | |
Tekerlek | Adet | 4 hareketli (2 stoplu/2 stopsuz) |
Darbe koruyucu Plastik (köşelerde) | Var | |
Taşıma kolu | Var | |
Menşei | Türk Malı |
BANKET ARABASI NEDİR ?
Banket arabaları kişi sayısı fazla olan davetlerde sıcak yemek veya soğuk tatlıların servis edilmeden önce depolandığı ve servise hazır hale getirmek için bekletildiği ısıtıcılı ve soğutuculu arabalardır.
Isıtıcılı banket arabaları yemeğin sıcaklığını koruması ve aynı anda bir çok kişiye servis edilmesi açısından önemlidir.Otellerde ve organizasyonlarda müşterinin önüne konulan yemeğin her zaman sıcak ve tazeliğini koruması gerekmektedir.Endüstriyel mutfak ekipmanlarında önemli bir yeri olan banket arabaları farklı hacim ve çeşitlerde satılmaktadır.
Soğutuculu banket arabaları da aynı sıcak yemekler gibi soğuk havada muhafazasının sağlanması gereken gıdaların (bunların başında tatlılar gelmektedir) bozulmadan uzun süre saklanması ve aynı anda servis edilmesi için dizayn edilmiştir.
Peki banket arabası alırken hangi noktalar önemlidir: